Wil je zingen bij een koor?
30 juni 2021

Iedere dinsdag avond repeteer ik samen met Paul van Gulick in tijden van corona middels een livestream. Dat maakt dat de vereniging het JeroenBoschKoor iedere week de mogelijkheid krijgt de muziek te horen, samen met ons, ieder zijn eigen stem kan repeteren en fijn kan zingen! Maar minstens zo belangrijk in deze tijden, te verbinden met elkaar! Met whats app en de live chat berichten tijdens de repetitie kunnen er verzoeken worden ingediend, krijgen we complimenten, worden er grapjes gemaakt en houden we contact. Lijkt het je leuk ook te zingen en woon je in de buurt van Den Bosch of ken je iemand? check dan op JeroenBoschKoor 

Op de socials zijn er bovendien verschillende Koor-O-Na video projecten van het JBK te zien en te horen. Leuk als alternatief voor de, oh zo, gemiste concerten. Het volgende Koor-O-Na lied zal in samenwerking gaan met een koor uit Polen. We hopen onze uitgestelde koorreis van afgelopen jaar nu in 2022 te hervatten. 

Hoe magisch zal het zijn als we straks weer live bij elkaar kunnen komen en de gerepeteerde muziek voor het eerst echt samen in 1 ruimte kunnen zingen! Het bestuur zal samen met ons, de muzikale leiding, bekijken wanneer we weer kunnen repeteren in de vertrouwde ruimte van De Biechten. I keep you posted!