Over Marlous

Marlous Nypels is afgestudeerd aan het Brabants Conservatorium als Docerend Musicus. Ze geeft sinds 2000 in Tilburg pianoles aan kinderen en volwassenen en is daarnaast werkzaam als professioneel pianiste bij diverse gezelschappen.

Uitdagende pianolessen

Marlous' handelsmerk? Plezierige, uitdagende – zeg maar gewoon pittige – lessen met oog voor de persoon achter de leerling. Lekker spelen bestaat niet alleen uit de noten kennen, weet ze uit ervaring. Jij bent als persoon met je eigen karakter, ervaringen, gebeurtenissen en interpretaties de basis voor de ontwikkeling van je pianospel. Dit betekent dat het soms vlot gaat en soms traag als stroop. Dat hoort er allemaal bij.

Alles in huis

Klassiek, pop, boogiewoogie, quatre-mains of jazz; deze Tilburgse pianostudio heeft al het lesmateriaal in huis. Hoewel Marlous alles strak regisseert, zijn suggesties van jouw kant van harte welkom. Tijdens de lessen speel je op prachtige instrumenten: een Samick piano met heldere klank en een Bechstein vleugel uit 1898.

Professionele pianobegeleiding koren en solisten

Marlous Nypels verzorgt de professionele pianobegeleiding van het Princenhage’s Mannen Koor uit Breda. Dit koor bestaat veelal uit heren op leeftijd en ze brengen een hoog muzikaal repertoire ten gehore. Zie www.princenhagesmannenkoor.nl. Daarnaast is Marlous repetitor van het Gemengd Jeroen Bosch Koor uit 's-Hertogenbosch. Dit is een gemêleerd gezelschap dat een fris en ook zeer professioneel geluid laat horen. Het koor heeft onder andere deelgenomen aan de Bossche opera. Zie www.jeroenboschkoor.nl voor meer informatie. Daarnaast begeleidt ze diverse wisselende projectkoren en solisten. 


agenda