Luistertourconcert nr. 3: Pianoday 88 Keys!
28 maart 2020

Op de 88-ste dag van het jaar is het 'Piano Day' (Dag van de Piano). Een wereldwijd event waarbij de piano centraal staat. 'Piano Day' valt jaarlijks op de 88-ste dag van het jaar, omdat een piano 88 toetsen heeft. 

      De Nederlandse zangeres Nina June wordt soms vergeleken met zangeressen als Ane Brun en Agnes Obel, maar heeft haar eigen sound die reikt tot buiten de landsgrenzen. Zo speelde ze in zalen van Paradiso tot New York en zong ze duetten met HAEVN en Thomas Dybdahl. Op Internationale Pianodag brengt ze in Tilburg haar concert Minimal: filmische popsongs in een akoestische setting met enkel zang, piano en cello. Ze laat zich inspireren door de pianomuziek van Yann Tiersen en Michael Nyman. Componisten die met klanken de meest krachtige beelden kunnen oproepen. Dit alles in de kleine, sfeervolle Pauluskerk, een locatie die tot de verbeelding spreekt.

Wil je graag mee naar dit eerste concert van de Luistertour reeks van Pianostudio Marlous Nypels? Laat het weten in de les of stuur Marlous een bericht

Aanvang concert: 20:30 uur

Locatie: Pauluskerk